Van_Akenweg Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Van_Akenweg Maastricht NederlandIndeling:Begane grond:Privé tuin, gezamenlijke binnenplaats met fietsenstalling.Eerste verdieping:Entree appartement, woonkamer met open keuken (21 m²). Badkamer voorzien van douche, wastafel, wasmachine en toilet. Slaapkamer voorzien van bureau en tweepersoonsbed.

Je vind de Appartement aan de Van_Akenweg Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Van_Akenweg Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Akenweg in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Akenweg in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Van Akenweg in Maastricht

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Akenweg Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren