Van_Bijnkershoeklaan Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Van_Bijnkershoeklaan Utrecht NederlandDit appartement is gelegen in de Boheemse buurt van Utrecht “Transwijk”, het dichtst bij het Centraal Station van Utrecht.In de afgelopen jaren is het uitgegroeid tot een zeer populaire buurt voor studenten en jonge gezinnen. Er zijn zoveel charmante kleine straatjes en de meeste eettentjes zijn tot laat open.De kamer is gelegen op de tweede verdieping van het pand.Na het betreden van uw eigen ingang zult u merken dat de hele kamer gloednieuw is ingericht en licht en gezellig is.

Je vind de Kamer aan de Van_Bijnkershoeklaan Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Utrecht aan de Van_Bijnkershoeklaan Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Van Bijnkershoeklaan in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Van Bijnkershoeklaan in Utrecht – Klik hier

Details van Kamer Van Bijnkershoeklaan in Utrecht

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Bijnkershoeklaan Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren