Van_Bleyswijckstraat Delft Nederland in Delft via Huurflits

Van_Bleyswijckstraat Delft Nederland-U kunt hier maximaal 5 jaar wonen, u kunt per kalendermaand opzeggen.- Wonen nabij het centrum van Delft (1,5 km afstand).- Kamers zijn voorzien van laminaat en raambekleding.-Je bent een super toffe ervaring rijker

Je vind de Kamer aan de Van_Bleyswijckstraat Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Delft aan de Van_Bleyswijckstraat Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Van Bleyswijckstraat in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Van Bleyswijckstraat in Delft – Klik hier

Details van Kamer Van Bleyswijckstraat in Delft

Prijs – 284.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Bleyswijckstraat Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren