Van_Boecopkade DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Van_Boecopkade DenHaag NederlandDit appartement is gelegen in een gebouw van in totaal 96 studio-appartementen, volledig gemeubileerd inclusief eigen badkamer, keuken etc. op een unieke locatie in Den Haag.Project informatie:Gemeenschappelijke woonkamer – fietsenstalling – dakterras in uitvoeringCamerabeveiligingWi-Fi internet in het hele gebouwInvoer batch systeemWasmachine voor algemeen gebruik (munten)En veel meer

Je vind de Studio aan de Van_Boecopkade DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Van_Boecopkade DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Van Boecopkade in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Van Boecopkade in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Van Boecopkade in Den Haag

Prijs – 752.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Boecopkade DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren