Van_Boecopkade DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Van_Boecopkade DenHaag NederlandTop studio appartement te huur midden in het centrum van Den Haag – gemeubileerd & direct beschikbaar.Openbaar vervoer is op korte afstand aanwezig – net als het NS-station Centraal Station en Holland SpoorDit appartement is gelegen in een complex van 96 units – onder dit complex is restaurant De Prael gelegen tevens is er een gemeenschappelijke lounge beschikbaar voor alle huurders van dit complex.Lay-out; entree van het pand – met de trap of lift gaat u naar de 4e verdieping – entree appartement – moderne open keuken – tweepersoonsbed en een klein woongedeelte – nieuwe badkamer

Je vind de Studio aan de Van_Boecopkade DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Van_Boecopkade DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Van Boecopkade in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Van Boecopkade in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Van Boecopkade in Den Haag

Prijs – 752.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Boecopkade DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren