Van_Boetzelaerlaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Van_Boetzelaerlaan DenHaag NederlandIndeling:gemeenschappelijke entree op begane grond, trap naar 2e etage, entree kamer met een diepe inbouw kast, wastafel, schouw en openslaande deuren naar ruim achtergelegen balkon. Aparte douche en apart toilet op de gang. Aparte nette keuken voorzien van gasfornuis, afzuigkap, koelkast, magnetron en wasmachine. De voorzieningen dienen met 2 andere personen te worden gedeeld.

Je vind de Kamer aan de Van_Boetzelaerlaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Van_Boetzelaerlaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Van Boetzelaerlaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Van Boetzelaerlaan in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Van Boetzelaerlaan in Den Haag

Prijs – 595.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Boetzelaerlaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren