Van_Borselenstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Van_Borselenstraat Arnhem NederlandEntree/ hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkamer met aansluitend het heerlijke balkon met vrij uitzicht! Nette keuken voorzien van gasfornuis en afzuigkap. 3 Slaapkamers. Badkamer met douche en een wastafel. Separaat toilet.

Je vind de Appartement aan de Van_Borselenstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Van_Borselenstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Borselenstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Borselenstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Van Borselenstraat in Arnhem

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Borselenstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren