Van_Boshuizenstraat Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Van_Boshuizenstraat Amsterdam NederlandModerne keuken met koelkast, kookplaat, badkamer en een apart toilet. Twee balkons, één vanuit de keuken en één vanuit 2 andere slaapkamers, centrale verwarming etc.Je deelt de faciliteit met 2 andere huurders.

Je vind de Kamer aan de Van_Boshuizenstraat Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Van_Boshuizenstraat Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Van Boshuizenstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Van Boshuizenstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Van Boshuizenstraat in Amsterdam

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Boshuizenstraat Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren