Van_Cittersstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Van_Cittersstraat Rotterdam NederlandRuime tijdelijke kamer te huur in volledig ingerichte gemeenschappelijke keuken, douche en separaat toilet. Toplocatie met winkels en openbaar vervoer op 1 minuut loopafstand. Afstand centrum, Rotterdam cs 7 min met fiets en openbaar vervoer (3 trams, 1 bus), lopen 15 min.

Je vind de Kamer aan de Van_Cittersstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Van_Cittersstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Van Cittersstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Van Cittersstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Van Cittersstraat in Rotterdam

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Cittersstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren