Van_der_Kunstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Van_der_Kunstraat DenHaag NederlandHet appartementencomplex met totaal 116 woningen, telt 9 etages, verdeeld onder verschillende types. Op de begane grond is de hoofdentree van het wooncomplex met bellentableau, video-com en brievenbus. Via het trappenhuis en/of lift bereikt u uw eigen voordeur en loopt u de fantastische woonruimte binnen. De woonruimtes zijn moderne 2-kamer appartementen met zelfstandige voorzieningen (ca. 33m2).Deze woningen hebben een fraaie vloer en de ruimte is rechthoekig, zodat deze geheel naar wens ingericht kan worden. Het woonoppervlak wordt ”semi” gescheiden door een wand, waardoor u de mogelijkheid krijgt tot het creëren van een heerlijke lounge en slaapgedeelte! Het complete woon/slaapgedeelte heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en openslaande deuren, welke middels nieuwe gordijnen verduisterd kunnen worden.

Je vind de Appartement aan de Van_der_Kunstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Van_der_Kunstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van der Kunstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van der Kunstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Van der Kunstraat in Den Haag

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 33

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_der_Kunstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren