Van_der_Kunstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Van_der_Kunstraat DenHaag NederlandHet appartementencomplex met totaal 116 woningen, telt 9 etages, verdeeld onder verschillende types.op de begane grond is de hoofdentree van het wooncomplex met bellentableau, videocom en brievenbus. Via het trappenhuis en/of lift komt u bij de eigen voordeur en loopt u de fantastische woonruimte binnen.de woning heeft een fraaie vloer. De ruimte is rechthoekig, zodat deze geheel naar wens ingericht kan worden! Het woonoppervlak wordt ”semi” gescheiden door een wand zodat u een heerlijke lounge kunt creëren en het slaapgedeelte apart kunt inrichten!* eigen centrale verwarming.* energielabel a+ (lage energiekosten! )* gemeenschappelijke fietsen/scooter stallingHet complete woon/slaapgedeelte heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en openslaande deuren, welke middels nieuwe gordijnen verduisterd kunnen worden.De open keuken is uiterst modern, heeft een groot aanrechtblad en een gaskookplaat met daarboven een fraai afzuiger. Daarnaast kun je gebruik maken van veel kastjes en lades, een middelgrote koelkast met vriesvakje, vaatwasser en een combi magnetron/oven!De badkamer is voorzien van een zwevend toilet, een wastafel met spiegel en een inloopdouche. In de hal is er een kleine berging waar uw eigen cv ketel is geïnstalleerd en waar nog opbergruimte is!

Je vind de Appartement aan de Van_der_Kunstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Van_der_Kunstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van der Kunstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van der Kunstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Van der Kunstraat in Den Haag

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 38

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_der_Kunstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren