Van_der_Lelijstraat Delft Nederland in Delft via Huurflits

Van_der_Lelijstraat Delft NederlandDe woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gelegen op fietsafstand van het centrum van Delft, op loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving slechts 3 minuten rijden.De kamer is ca. 8 m2, met een eenpersoonsbed en andere standaard meubels

Je vind de Kamer aan de Van_der_Lelijstraat Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Delft aan de Van_der_Lelijstraat Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Van der Lelijstraat in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Van der Lelijstraat in Delft – Klik hier

Details van Kamer Van der Lelijstraat in Delft

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_der_Lelijstraat Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren