Van_der_Maesenstraat Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Van_der_Maesenstraat Heerlen NederlandHet appartement heeft een totaal oppervlakte van 64 m2 en beschikt over een ruime woonkamer, waar zich tevens ook de open keuken bevind, slaapkamer, badkamer en een apart toilet. Het appartement bied ook nog een aparte ruimte die geschikt is als berging, deze is voorzien van blokverwarming. De loggia aan de achterzijde van het appartement bied een mogelijkheid voor de berging van een fiets.Het appartement is volledig gemeubileerd, inclusief wasmachine, TV en keukenapparatuur enkeukengerei.

Je vind de Appartement aan de Van_der_Maesenstraat Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Van_der_Maesenstraat Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van der Maesenstraat in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van der Maesenstraat in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Van der Maesenstraat in Heerlen

Prijs – 935.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 64

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_der_Maesenstraat Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren