Van_der_Meydestraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Van_der_Meydestraat Rotterdam NederlandDe kamer bevindt zich in een zeer mooi ruim 4 slaapkamer appartement, de woonkamer en keuken worden gedeeld met 3 andere personen en de badkamer/toilet wordt gedeeld met slechts 1 andere persoon. Volledig ingerichte keuken, vaatwasser, wasmachine, Wi-Fi, TV, er zijn 4 balkons in het appartement, 1 groot privébalkon is toegankelijk vanuit uw kamer.

Je vind de Kamer aan de Van_der_Meydestraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Van_der_Meydestraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Van der Meydestraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Van der Meydestraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Van der Meydestraat in Rotterdam

Prijs – 725.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_der_Meydestraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren