Van_der_Palmstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Van_der_Palmstraat Rotterdam NederlandDit geheel gerenoveerde appartement is gelegen in het hart van Rotterdam, nabij bedrijvencentra, winkels en openbaar vervoer. Het appartement heeft een eigen keuken, badkamer, eigen toilet en woonkamer. De studio heeft een aparte slaapkamer. De unit is volledig ingericht met TV, wasmachine en vaatwasser. Het is mogelijk om gebruik te maken van de gratis WIFI, beschikbaar in elke kamer. Dit appartement is zeer geïsoleerd en heeft driedubbel glas!

Je vind de Appartement aan de Van_der_Palmstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Van_der_Palmstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van der Palmstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van der Palmstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Van der Palmstraat in Rotterdam

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_der_Palmstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren