Van_der_Werfstraat Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Van_der_Werfstraat Leiden NederlandHet appartement is net gerenoveerd en ziet er helemaal eigentijds uit met prachtige zwart stalen kozijnen en een mooie lichte vloer.In de slaapkamer is een slaapvide zodat je meer ruimte overhoudt in de rest van de kamer.De badkamer is mooi afgewerkt met een douche en toilet.

Je vind de Appartement aan de Van_der_Werfstraat Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leiden aan de Van_der_Werfstraat Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van der Werfstraat in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van der Werfstraat in Leiden – Klik hier

Details van Appartement Van der Werfstraat in Leiden

Prijs – 1070.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_der_Werfstraat Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren