Van_Diepenbeeckstraat DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Van_Diepenbeeckstraat DenBosch NederlandGelegen op de beste locatie van de stad; een leuke studentenkamer te huur voor een nette student! De kamer is gelegen op de tweede verdieping en is voorzien van een wastafel en houten vloer. De voorzieningen worden gedeeld met 4 huisgenoten; keuken, badkamer en toilet.De van Diepenbeeckstraat is gelegen in de wijk Zand; een prachtige monumentale buurt gelegen tussen het centrum van de stad en het centraal station. Heerlijk rustig en karakteristiek. Beter kun je niet zitten. De educatieve boulevard is op korte afstand gelegen.

Je vind de Kamer aan de Van_Diepenbeeckstraat DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenBosch aan de Van_Diepenbeeckstraat DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Van Diepenbeeckstraat in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Van Diepenbeeckstraat in Den Bosch – Klik hier

Details van Kamer Van Diepenbeeckstraat in Den Bosch

Prijs – 485.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Diepenbeeckstraat DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren