Van_Dishoeckstraat Vlissingen Nederland in Vlissingen via Huurflits

Van_Dishoeckstraat Vlissingen NederlandIndeling:Via je eigen voordeur bereik je de hal van deze woning. De gang is zo ruim dat deze ook gebruikt kan worden als werkkamer of logeerkamer. Via de hal bereikt u de woonkamer met open keuken. De keuken is stijlvol en van alle gemakken voorzien (koel-vriescombinatie, vaatwasser, inductiekookplaat en oven). In de inbouwkast naast de keuken vind je de was-droogcombinatie. De gehele woonkamer en keuken zijn voorzien van een mooie houten vloer. In de woonkamer staat een massief eiken tafel met zes comfortabele eetkamerstoelen, die verlicht wordt door twee design lampen.In de woonkamer is er ook een hoek met een tweepersoonsbank en een stoel. De televisie staat op een verrijdbaar meubel, zodat deze ook naar de slaapkamer kan worden verplaatst. Middels openslaande deuren bereikt u de patio welke op het zuidwesten is georiënteerd. Het terras is voorzien van tuinmeubilair en is bij droog weer ook ideaal om de was te drogen. Via de keuken komt u in de hal welke toegang geeft tot de doucheruimte, separaat toilet en slaapkamer. De toilet- en doucheruimte zijn recent gerenoveerd en voorzien van olijfgroene plavuizen. De slaapkamer is modern ingericht met stijlvol behang en is ruim en licht. In de slaapkamer vindt u ook een wastafel waar u zich kunt opfrissen.Er is een fietsenberging aanwezig welke gedeeld wordt met de twee bovengelegen appartementen. Hier is genoeg ruimte om je fiets te stallen en er zijn nog een paar planken waar je spullen kunt opbergen.

Je vind de Appartement aan de Van_Dishoeckstraat Vlissingen Nederland  te Vlissingen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Vlissingen aan de Van_Dishoeckstraat Vlissingen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Vlissingen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Dishoeckstraat in Vlissingen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Dishoeckstraat in Vlissingen – Klik hier

Details van Appartement Van Dishoeckstraat in Vlissingen

Prijs – 945.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Dishoeckstraat Vlissingen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren