Van_Dorpstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Van_Dorpstraat DenHaag NederlandCharmant en volledig gemeubileerd 3 kamer appartement met twee slaapkamers, ruime woon/eetkamer, open keuken met bar en heerlijk zonneterras op het zuiden, gelegen op de mooiste locatie van het Statenkwartier! Dicht bij de havens en het strand. Prachtig gelegen in een zeer groene omgeving, vlakbij de “Fred” met alle leuke winkels, diverse terrassen en leuke restaurants. Goed openbaar vervoer, diverse scholen, het strand en de duinen zijn nabij gelegen.

Je vind de Appartement aan de Van_Dorpstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Van_Dorpstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Dorpstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Dorpstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Van Dorpstraat in Den Haag

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 82

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Dorpstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren