Van_Eesterenplein Dordrecht Nederland in Dordrecht via Huurflits

Van_Eesterenplein Dordrecht NederlandIndeling:De indeling kan per woning iets verschillenEntreeDe eerste ruimte van de woning is de hal. Hier heb je het afzonderlijk toilet, meterkast en de berging. In de berging zit overigens ook de aansluiting voor de wasmachine en droger.WoonkamerDe woonkamer is netjes afgewerkt. Uiteraard zijn hier de aansluitingen voor televisie aanwezig!

Je vind de Appartement aan de Van_Eesterenplein Dordrecht Nederland  te Dordrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Dordrecht aan de Van_Eesterenplein Dordrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Dordrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Eesterenplein in Dordrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Eesterenplein in Dordrecht – Klik hier

Details van Appartement Van Eesterenplein in Dordrecht

Prijs – 858.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Eesterenplein Dordrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren