Van_Embdenstraat Delft Nederland in Delft via Huurflits

Van_Embdenstraat Delft NederlandDeze studio heeft een eigen badkamer en keuken. De ruimte is gestoffeerd en gemeubileerd, zodat je er direct in kunt trekken. Het complex biedt je ook gemeenschappelijke ruimtes waar je huisgenoten kunt ontmoeten.

Je vind de Studio aan de Van_Embdenstraat Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Delft aan de Van_Embdenstraat Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Van Embdenstraat in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Van Embdenstraat in Delft – Klik hier

Details van Studio Van Embdenstraat in Delft

Prijs – 565.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 21

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Embdenstraat Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren