Van_Ewijcksvaart AnnaPaulowna Nederland in AnnaPaulowna via Huurflits

Van_Ewijcksvaart AnnaPaulowna NederlandDeze ruime twee-onder-een-kapwoning is gelegen aan de Van Ewijcksvaart in het pittoreske dorp Van Ewijcksluis, op de rand van het Amstelmeer en de Waddenzee. Met aan de voorzijde zicht op de jachthaven en de sluis.De woning ligt op een prachtige rustige locatie, ideaal voor natuur- en watersportliefhebbers, maar toch ook op fietsafstand van Anna Paulowna met het grote winkelcentrum en treinstation!En op slechts 10 auto-minuten van Den Helder en SchagenIndeling:Begane grond:U komt binnen in een ruime hal met de toegang tot het toilet en de woonkamer. De ruime en lichte woonkamer is voorzien van een moderne keuken welke van alle gemakken is voorzien. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en een plavuizen vloer.1e verdieping:Via de trap bereikt u de hal welke toegang biedt tot de 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, toilet en een douche. De gehele bovenverdieping is voorzien van een laminaatvloer.Buiten:Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruim terras met een mooi uitzicht op de jachthaven en de sluis waar u in het voorjaar en de zomer vele bootjes voorbij zult zien gaan. Tevens is er aan de voorzijde voldoende parkeergelegenheid.Aan de achterzijde van de woning bevindt zich nog een apart schuurtje welke voorzien is van elektra.

Je vind de Huurwoning aan de Van_Ewijcksvaart AnnaPaulowna Nederland  te AnnaPaulowna nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad AnnaPaulowna aan de Van_Ewijcksvaart AnnaPaulowna Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in AnnaPaulowna. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Van Ewijcksvaart in Anna Paulowna wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Van Ewijcksvaart in Anna Paulowna – Klik hier

Details van Huis Van Ewijcksvaart in Anna Paulowna

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Ewijcksvaart AnnaPaulowna Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren