Van_Eysingalaan Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Van_Eysingalaan Utrecht NederlandEen ruim en licht appartement te huur van circa 60 M2. Dit appartement is goed gelegen aan de Van Eysingalaan in het nieuwbouw complex De Admiraal en is in de buurt van uitvalswegen. Tevens ook op 10 minuten fietsen van het centrum.Door middel van de centrale trap of met de lift komt u op de eerste etage waar het appartement is gesitueerd. Bij het naar binnen gaan stapt u een ruime hal binnen. Via de hal is het mogelijk om de woonkamer, slaapkamer, keuken en toilet te betreden.Het appartement is voorzien van 2 kamers waarvan een slaapkamer en een ruime woonkamer met open keuken. Door de vele ramen die aanwezig zijn is het appartement goed verlicht.Het is mogelijk om via de woonkamer en slaapkamer het balkon te betreden. Dit balkon is op het zuiden gelegen en heeft een prima oppervlakte. Vanuit de hal of balkon treft u de keuken aan. De keuken is voorzien van een moderne inbouwkeuken met alle gemakken.Als u dan weer terug richting de hal loopt kunt u de badkamer en de separate wc betreden.

Je vind de Appartement aan de Van_Eysingalaan Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Van_Eysingalaan Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Eysingalaan in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Eysingalaan in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Van Eysingalaan in Utrecht

Prijs – 1145.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Eysingalaan Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren