Van_Galenstraat Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Van_Galenstraat Zwolle NederlandDe studio van circa 19m2 is gesitueerd op eerste etage aan de achterzijde van het pand. Het beschikt over een eigen keuken, douche en mooi dakterras. Het toilet wordt gedeeld met 3 medebewoners. Het centrum en het station zijn binnen 5 minuten fietsen bereikbaar.

Je vind de Studio aan de Van_Galenstraat Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Zwolle aan de Van_Galenstraat Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Van Galenstraat in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Van Galenstraat in Zwolle – Klik hier

Details van Studio Van Galenstraat in Zwolle

Prijs – 495.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 19

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Galenstraat Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren