Van_Geenstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Van_Geenstraat DenHaag NederlandIndeling:Entree op de begane grond met eigen opgang naar de studio. Eetkamer en woonkamer met tweepersoonsbed. Keuken voorzien van alle benodigde apparatuur zoals koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven, koffiezetapparaat, afzuigkap en inductiekookplaat. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Het huis heeft een wasmachine met droogfunctie.

Je vind de Studio aan de Van_Geenstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Van_Geenstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Van Geenstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Van Geenstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Van Geenstraat in Den Haag

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Geenstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren