Van_Harinxmaplein Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Van_Harinxmaplein Leeuwarden NederlandHet Van Harinxma appartementencomplex ligt op een unieke locatie, direct gelegen aan het Van Harinxmakanaal. Bij de ingang van het appartement ligt een grote parkeerplaats (met gratis parkeren). Het winkelcentrum Nijlân ligt op loopafstand (circa 275m). Er is een bushalte van de stadsdienst voor de deur. Het appartement bevindt zich op de derde verdieping. Indeling: Entree, hal. woonkamer, 3 slaapkamers. De servicekosten voor deze woning bedragen circa €140- per maand waaronder de blokverwarming.

Je vind de Appartement aan de Van_Harinxmaplein Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Van_Harinxmaplein Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Harinxmaplein in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Harinxmaplein in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Van Harinxmaplein in Leeuwarden

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 115

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Harinxmaplein Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren