Van_Heuven_Goedhartlaan Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Van_Heuven_Goedhartlaan Utrecht NederlandAlle woningen hebben een balkon, eigen badkamer en keuken. Op de begane grond is de centrale wasmachineruimte en fietsenstalling. Dagelijks is er een huismeester aanwezig voor vragen en begeleiding. De woningen zijn bereikbaar via de centrale lift. De woningen worden volledig gemeubileerd en gestoffeerd opgeleverd en zijn voorzien van alle denkbare gemakken zoals TV, Sonos, bed, kast, bank, schilderijen etc.

Je vind de Appartement aan de Van_Heuven_Goedhartlaan Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Van_Heuven_Goedhartlaan Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Heuven Goedhartlaan in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Heuven Goedhartlaan in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Van Heuven Goedhartlaan in Utrecht

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 31

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Heuven_Goedhartlaan Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren