Van_Heuven_Goedhartplein Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Van_Heuven_Goedhartplein Utrecht NederlandDe appartementen zijn van alle gemakken voorzien en luxe ingericht. Er is een complete badkamer met een inloopdouche en een zwevend toilet. De keuken is voorzien van een ingebouwde vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat en een aparte zeer ruime koel- en vriescombinatie. De woning heeft een aparte kast voor wasmachine en/of droger. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming en zijn aangesloten op stadsverwarming. De vloeren zijn afgewerkt met een hoogwaardige PVC-vloer en de wanden worden in het wit opgeleverd. Hierdoor is de woning direct bewoonbaar.

Je vind de Appartement aan de Van_Heuven_Goedhartplein Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Van_Heuven_Goedhartplein Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Heuven Goedhartplein in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Heuven Goedhartplein in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Van Heuven Goedhartplein in Utrecht

Prijs – 1090.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Heuven_Goedhartplein Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren