Van_Hogendorpstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Van_Hogendorpstraat Tilburg NederlandIngang:Via de overdekte entree komt u in de centrale hal met de voordeur naar het appartement en de trap naar de bovengelegen appartementen. Via de hal bereikt u tevens de bergingen en de parkeerplaatsen.Indeling:Het appartement is gelegen op de grondbron. Bij binnenkomst in de hal heeft u de mogelijkheid om de verschillende vertrekken van de woning te bereiken, hier bevindt zich tevens de meterkast.De ruime woonkamer geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen. Het buitenterras is te bereiken via de woonkamer, die geheel is bestraat.Het appartement heeft een open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat met bijbehorende afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combimagnetron.Vanuit de keuken komt u in de multifunctionele berging, was- en stookruimte. (6m2)Vanuit de hal zijn tevens de twee slaapkamers te bereiken. De twee slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer en één van de slaapkamers geeft toegang tot het buitenterras.De badkamer heeft twee wastafels, een ligbad en een douche.Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en een aparte berging.

Je vind de Appartement aan de Van_Hogendorpstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Van_Hogendorpstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Hogendorpstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Hogendorpstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Van Hogendorpstraat in Tilburg

Prijs – 1175.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Hogendorpstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren