Van_Horneplein Wessem Nederland in Wessem via Huurflits

Van_Horneplein Wessem NederlandAan open plein in het centrum van Wessem gelegen ruime 2-laagse bovenwoning van circa 85 m2. Het pand heeft een grote parkeerplaats/ plein aan voorzijde. Beneden de woning bevindt zich een pizzarestaurant annex ijssalon.

Je vind de Appartement aan de Van_Horneplein Wessem Nederland  te Wessem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Wessem aan de Van_Horneplein Wessem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Wessem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Horneplein in Wessem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Horneplein in Wessem – Klik hier

Details van Appartement Van Horneplein in Wessem

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Horneplein Wessem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren