Van_Houtenstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Van_Houtenstraat Rotterdam NederlandGezellig gemeubileerd 2-kamer appartement in de populaire wijk Blijdorp. Op loopafstand van openbaar vervoer en diverse winkels. Met de fiets ben je binnen 10 minuten op het Centraal Station.Lay-outEntree op de verdieping. Aan de voorzijde van de woning is de ruime woonkamer gelegen. De open keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, koelkast, vriezer en combimagnetron. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De moderne badkamer is voorzien van een wastafel met spiegel, inloopdouche en toilet. De wasmachine bevindt zich in een kast op de overloop.

Je vind de Appartement aan de Van_Houtenstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Van_Houtenstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Houtenstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Houtenstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Van Houtenstraat in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 56

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Houtenstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren