Van_Ittersumstraat Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Van_Ittersumstraat Zwolle NederlandBESCHIKBAARHEID & HUURPERIODEDe minimale huurperiode is 12 maanden. Hierna wordt het contract automatisch verlengd met onbepaalde tijd, u kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.HUURPRIJS EN BORGDe huurprijs is exclusief gas water elektra en gemeentelijke heffingen, hier wordt een voorschot van €130,00 per maand voor gerekend. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.HUURTOESLAGDe woonruimte voldoet niet aan de eisen voor het aanvragen van huurtoeslag.KANDIDAATVoor deze woning zijn we op zoek naar een studerende of werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.OVER DE WONINGHet appartement is gesitueerd op de eerste etage aan de achterzijde. Het heeft een nette woonkamer, keuken, badkamer met bad, aparte slaapkamer en buitenplaats. Het station en centrum van Zwolle bevinden zich op loopafstand.

Je vind de Appartement aan de Van_Ittersumstraat Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zwolle aan de Van_Ittersumstraat Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Ittersumstraat in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Ittersumstraat in Zwolle – Klik hier

Details van Appartement Van Ittersumstraat in Zwolle

Prijs – 525.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 21

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Ittersumstraat Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren