Van_Lawick_van_Pabststraat Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Van_Lawick_van_Pabststraat Amsterdam NederlandDeze recent gerealiseerde studio’s zijn modern en stijlvol ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. De volledig gemeubileerde studio’s beschikken onder andere over een moderne badkamer met douche, toilet en wastafel, een compacte keuken, garderobekast, 2-persoons bed en een gezamenlijke wasruimte en tuin.

Je vind de Studio aan de Van_Lawick_van_Pabststraat Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amsterdam aan de Van_Lawick_van_Pabststraat Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Van Lawick van Pabststraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Van Lawick van Pabststraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Studio Van Lawick van Pabststraat in Amsterdam

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Lawick_van_Pabststraat Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren