Van_Lawick_van_Pabststraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Van_Lawick_van_Pabststraat Arnhem NederlandDe combinatie van de geweldige ligging in een van de meest gewilde wijken van Arnhem, de bijzonder goed geoutilleerde studio’s en de vriendelijke eigenaren, die expats zijn, maakt deze studio’s tot de ideale huisvesting voor expats of andere tijdelijke ‘Arnhemmers’.Deze recent gerealiseerde studio’s zijn modern en stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. De volledig ingerichte studio’s zijn voorzien van een moderne badkamer met douche, toilet en wastafel, een compacte keuken, kledingkast, bed voor 2 personen en een gezamenlijke wasruimte en tuin.

Je vind de Appartement aan de Van_Lawick_van_Pabststraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Van_Lawick_van_Pabststraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Van Lawick van Pabststraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Van Lawick van Pabststraat in Arnhem – Klik hier

Details van Studio Van Lawick van Pabststraat in Arnhem

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Lawick_van_Pabststraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren