Van_Lawick_van_Pabststraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Van_Lawick_van_Pabststraat Arnhem NederlandDeze recent gerealiseerde studio’s zijn modern en stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. De volledig ingerichte studio’s zijn voorzien van een moderne badkamer met douche, toilet en wastafel, een compacte keuken, kledingkast, bed voor 2 personen en een gezamenlijke wasruimte en tuin.

Je vind de Studio aan de Van_Lawick_van_Pabststraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Arnhem aan de Van_Lawick_van_Pabststraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Van Lawick van Pabststraat in Arhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Van Lawick van Pabststraat in Arhem – Klik hier

Details van Studio Van Lawick van Pabststraat in Arhem

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Lawick_van_Pabststraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren