Van_Leeuwenhoekpark Delft Nederland in Delft via Huurflits

Van_Leeuwenhoekpark Delft NederlandEntreeDe appartementen zijn de vinden op de 2e, 3e en 4e verdieping van Blue. Om naar de appartementen toe te komen kan je gebruik maken van de lift of de trap. De eerste ruimte in de appartementen is de gang. In de gang zit een berging, afzonderlijk toilet, badkamer en slaapkamer(s).BergingIn de berging heb je de aansluiting voor de wasmachine en droger. Ook zitten hier de installaties voor de verwarming.ToiletHet afzonderlijk toilet is geheel betegeld, wat een luxe uitstraling geeft. Naast het hangtoilet zelf heb je ook een waterfonteintje, om de handen te kunnen wassen.BadkamerDe badkamer is de laatste voorziening in de gang van de appartementen. Net zoals het toilet, heeft de badkamer een luxe uitstraling. In de badkamer heb je een ruime inloopdouche en een wastafel met spiegel.Slaapkamer(s)Het woningtype appartementen heeft verschillende uitvoeren qua slaapkamers. Zo zijn er appartementen met 1 slaapkamer, maar ook met 2 en zelfs 3 slaapkamers.Woonkamer en keukenDe woonkamer in de appartementen zijn ruim van opzet en zijn erg licht door de grote raampartij. Aan de ene kant van de woonkamer heb je de hoekkeuken en aan de andere kant het balkon. De keukens in de appartementen lopen in een L-vorm, hier zitten de volgende voorzieningen in:- Vaatwasser- Combinatie oven- Inductiekookplaat- Afzuiging- Koelkast en vriezer

Je vind de Appartement aan de Van_Leeuwenhoekpark Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Delft aan de Van_Leeuwenhoekpark Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Leeuwenhoekpark in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Leeuwenhoekpark in Delft – Klik hier

Details van Appartement Van Leeuwenhoekpark in Delft

Prijs – 1160.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Leeuwenhoekpark Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren