Van_Leeuwenhoekpark Delft Nederland in Delft via Huurflits

Van_Leeuwenhoekpark Delft NederlandIngang Om bij het appartement te komen kunt u gebruik maken van de lift of de trap. De eerste kamer in het appartement is de hal. In de gang is een berging, separaat toilet, badkamer, slaapkamer en woonkamer. Opslag In de berging heeft u de aansluiting voor de wasmachine en droger. Hier bevinden zich ook de verwarmingsinstallaties. Toilet Het separate toilet is geheel betegeld wat een luxe uitstraling geeft. Naast het hangend toilet zelf heb je ook een waterfonteintje om je handen te wassen. Badkamer Net als het toilet heeft de badkamer een luxe uitstraling. In de badkamer heb je een ruime inloopdouche en een wastafel met spiegel. Slaapkamers Het appartement heeft een zeer ruime slaapkamer. Woonkamer, keuken en balkon. De woonkamer in het appartement is ruim en zeer licht door de grote raampartijen. Aan de ene kant van de woonkamer heb je de hoekkeuken en aan de andere kant heb je toegang tot het balkon. De keuken in het appartement loopt in een L-opstelling, deze bevat de volgende voorzieningen: vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer

Je vind de Appartement aan de Van_Leeuwenhoekpark Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Delft aan de Van_Leeuwenhoekpark Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Leeuwenhoekpark in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Leeuwenhoekpark in Delft – Klik hier

Details van Appartement Van Leeuwenhoekpark in Delft

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 66

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Leeuwenhoekpark Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren