Van_Lenneplaan Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Van_Lenneplaan Groningen NederlandDe woning heeft twee ruime slaapkamers en is voorzien van een zeer luxe badkamer met 2e toilet, wastafelmeubel, separaat ligbad en douche met regent opstelling.Er is een ruime woonkamer van 40m2 met kookeiland welke is voorzien van een vaatwasser, koel-vriescombinatie, combi oven/magnetron, inbouw inductie kookplaat en thermostaatkraan.Het appartement beschikt over 2 balkons en een berging van maar liefst 21m2.

Je vind de Appartement aan de Van_Lenneplaan Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Van_Lenneplaan Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Lenneplaan in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Lenneplaan in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Van Lenneplaan in Groningen

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 77

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Lenneplaan Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren