Van_Maarseveenstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Van_Maarseveenstraat Tilburg NederlandHet studentenhuis heeft een gemeenschappelijke keuken/eetkamer, badkamer met 1 toilet en inloopdouche en fietsenberging. Deze fietsenberging wordt alleen gedeeld met de bewoners van deze woning. De gemeenschappelijke berging is circa 8 m2.De gemeenschappelijke keuken wordt gedeeld met 3 andere bewoners. De keuken is voorzien van een wasmachine, gasfornuis, afzuigkap en koelkast met vriezer.De studentenkamer is voorzien van een wastafel en vloerbedekking.De badkamer heeft een grote inloopdouche, wastafel en toilet.

Je vind de Kamer aan de Van_Maarseveenstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Tilburg aan de Van_Maarseveenstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Van Maarseveenstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Van Maarseveenstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Kamer Van Maarseveenstraat in Tilburg

Prijs – 425.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 13

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Maarseveenstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren