Van_Naeltwijckstraat Voorburg Nederland in Voorburg via Huurflits

Van_Naeltwijckstraat Voorburg NederlandEen gemeubileerde slaapkamer in een pas gerenoveerd en volledig gemeubileerd appartement in Voorburg. Het appartement is gelegen in een rustige straat, op slechts 4 minuten loopafstand van station Laan van Noi, 10 minuten fietsen naar het centrum van Den Haag, 15 minuten met de bus naar het strand van Scheveningen en goed bereikbaar via uitvalswegen. Je deelt de woonkamer, keuken/eetkamer, toilet en badkamer met 2 vrouwelijke huurders. Uw slaapkamer is ingericht met een bed (2 lades onder het bed), een kleerkast, een bureau/plank en een bureaustoel. In de woonkamer staat een bank, een sidetable en een tv meubel. De keuken is goed uitgerust met een magnetron/oven, vaatwasser, koelkast en vriezer, inductiekookplaat met afzuigkap en al het benodigde keukengerei, servies en accessoires. Een Dyson-stofzuiger en een nieuwe droger/wasmachine zijn ook aanwezig.

Je vind de Kamer aan de Van_Naeltwijckstraat Voorburg Nederland  te Voorburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Voorburg aan de Van_Naeltwijckstraat Voorburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Voorburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Van Naeltwijckstraat in Voorburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Van Naeltwijckstraat in Voorburg – Klik hier

Details van Kamer Van Naeltwijckstraat in Voorburg

Prijs – 490.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Naeltwijckstraat Voorburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren