Van_Oldenbarneveldtstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Van_Oldenbarneveldtstraat Arnhem NederlandOmschrijvingDeze mooie, nette (dubbele) kamer ligt op nog geen 10 minuten loopafstand van het centrum.De keuken is voorzien van alle denkbare voorzieningen en de badkamer met bubbelbad wordt gedeeld met de 3 andere medebewoners. Per 2 bewoners is er een toilet aanwezig. Ook is er een gezamenlijke bijkeuken, balkon, wasmachine, droger en vaatwasser aanwezig! Het gehele pand is voorzien van isolatie, dubbel glas en cv.

Je vind de Kamer aan de Van_Oldenbarneveldtstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Van_Oldenbarneveldtstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem

Prijs – 525.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 22

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Oldenbarneveldtstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren