Van_Oosterzeestraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Van_Oosterzeestraat Rotterdam NederlandVolledig gemeubileerde kamer, een gedeelde badkamer, toilet en een wasmachine. We hebben een gedeelde en volledig uitgeruste keuken (10m2), een gemeubileerde woonkamer (23m2), balkon (9m2) op het zuidwesten, badkamer (5m2) en een tweede toilet.En op de begane grond is er een afgesloten berging voor de fietsen.

Je vind de Kamer aan de Van_Oosterzeestraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Van_Oosterzeestraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Van Oosterzeestraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Van Oosterzeestraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Van Oosterzeestraat in Rotterdam

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Oosterzeestraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren