Van_Oudheusdenlaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Van_Oudheusdenlaan DenHaag NederlandDit appartement heeft 2 slaapkamers en een moderne keuken met inbouwapparatuur, dus van alle gemakken voorzien!EntreeJe komt de woning binnen in de hal van de woning. Hier zit het separaat toilet met fonteintje en berging. Vanuit de hal heb je toegang tot alle ruimtes van het appartement.Woonkamer en keukenDe woning heeft een royale woonkamer van ruim 35 m2. Naast de woonkamer is de dichte keuken gelegen. Deze keuken beschikt over inbouwapparatuur zoals:- Kookplaat- Afzuigkap- combi oven- Koel/vriescombinatie- Vaatwasser

Je vind de Appartement aan de Van_Oudheusdenlaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Van_Oudheusdenlaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Oudheusdenlaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Oudheusdenlaan in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Van Oudheusdenlaan in Den Haag

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 108

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Oudheusdenlaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren