Van_Reystraat DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Van_Reystraat DenBosch NederlandStudentenkamer, deze wordt kamer enkel en alleen aan studenten beschikbaar gesteld. Geen huurtoeslagmogelijk! (het is dus maar voor 1 persoon mogelijk om hier te wonen) Aangeboden studentenkamer, in een studentenhuis op korte afstand van het uitgaanscentrum! We plannen een kijkavond/moment met de huidige bewoner(s). Bezichtigingen voor deze woning vinden plaats op 1 moment, dit is een kijkavond/bezichtigingsmoment. Bezichtigingen kunnen via de website worden aangevraagd. Het studentenhuis beschikt over een gemeenschappelijke keuken/eetruimte, badkamer, toilet en douche. De gemeenschappelijke keuken wordt gedeeld met drie andere bewoners. De kamer is voorzien van een wastafel en vloerbedekking. Dit studentenhuis voldoet aan de wettelijke gebruikseisen met name t.o.v. brandveiligheid.

Je vind de Kamer aan de Van_Reystraat DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenBosch aan de Van_Reystraat DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Van Reystraat in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Van Reystraat in Den Bosch – Klik hier

Details van Kamer Van Reystraat in Den Bosch

Prijs – 425.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Reystraat DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren