Van_Slijpestraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Van_Slijpestraat Maastricht NederlandDe studio is gelegen op de begane grond en is volledig gerenoveerd.Deze studio heeft een eigen badkamer met douche, wastafel met kasten en spiegel en een toilet.De keuken is voorzien van een 2 pits elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, opbergruimte en een spoelbak met spoelbak.

Je vind de Studio aan de Van_Slijpestraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Maastricht aan de Van_Slijpestraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Van Slijpestraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Van Slijpestraat in Maastricht – Klik hier

Details van Studio Van Slijpestraat in Maastricht

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Slijpestraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren