Van_Swietenlaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Van_Swietenlaan Rotterdam NederlandHet appartement is gelegen op een perfecte locatie nabij winkelcentrum Zuidplein en opstapplaatsen voor de metro en bus zijn op loopafstand te bereiken. Veel faciliteiten en voorzieningen staan u ter beschikking in de directe omgeving. In de onderbouw treft u een ruime kelderberging aan.3de verdieping: Entree via het portiek; woningentree met de hal; vaste kastHet appartement beschikt over een riante doorzon woonkamer met schuw & moederhaard. De woonkamer heeft toegang tot het balkon op het westen.De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement, deze geeft eveneens toegang tot het balkon. Het appartement is voorzien van een nieuwe keuken met koel/vries combinatie, afzuigkap en gaskookplaat.De badkamer is voorzien van een douchegelegenheid en wastafel. De toilet is separaat van de badkamer.Ruime kelderberging aanwezig.

Je vind de Appartement aan de Van_Swietenlaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Van_Swietenlaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Swietenlaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Swietenlaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Van Swietenlaan in Rotterdam

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 56

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Swietenlaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren