Van_Swietenlaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Van_Swietenlaan Rotterdam NederlandDe woning is gelegen op de 4e etage, aan de voor en achterzijde van de woning is een ruim balkon. Naast het complex ligt winkelcentrum Zuidplein waar alle winkels te vinden zijn. Tevens is de aansluiting voor bus en metro voor de deur gelegen.

Je vind de Antikraak aan de Van_Swietenlaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Antikraak ligt in de stad Rotterdam aan de Van_Swietenlaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Antikraak in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Swietenlaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Swietenlaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Van Swietenlaan in Rotterdam

Prijs – 192.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 54

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Swietenlaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren