Van_Swietenstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Van_Swietenstraat DenHaag NederlandDe studio ligt om de hoek van het Koningsplein en de Weimarstraat, goed bereikbaar met het openbaar vervoer, tram 3 en 16 stoppen om de hoek. Keuken in de woonkamer en voorzien van elektrische kookplaat.

Je vind de Studio aan de Van_Swietenstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Van_Swietenstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Van Swietenstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Van Swietenstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Van Swietenstraat in Den Haag

Prijs – 600.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Swietenstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren