Van_Vollenhovenlaan Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Van_Vollenhovenlaan Utrecht NederlandBegane grond:Het appartement is gelegen op de 1e etage met balkon can circa 4 M2.Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer die over de gehele lengte van het appartement loopt. Via de woonkamer heeft u toegang tot de ruime open (woon)keuken, de keuken is voorzien van een luxe inbouwkeuken voorzien van alle gemakken en apparatuur zoals een inbouw kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en hoogglans witte afwerking.De slaapkamers is via de hal te bereiken. Daarnaast is het appartement voorzien van een luxe badkamer die luxe en sfeervol is afgewerkt.Het appartement wordt geheel nieuw opgeleverd en voorzien van prachtig strak en wit stucwerk en een moderne laminaatvloer, waardoor de prijs/kwaliteit perfect is!

Je vind de Appartement aan de Van_Vollenhovenlaan Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Van_Vollenhovenlaan Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Vollenhovenlaan in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Vollenhovenlaan in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Van Vollenhovenlaan in Utrecht

Prijs – 1105.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Vollenhovenlaan Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren