Van_Vollenhovenstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Van_Vollenhovenstraat Rotterdam NederlandDe woning is van alle gemakken voorzien, licht (door grote ramen tot aan de vloer), modern en strak afgewerkt en ingericht. De oppervlakte is ca. 60 m2. De woning heeft een Frans balkon.De omgevingAls bewoner van het Van Vollenhovenkwartier geniet je iedere dag van de grandeur van de monumentale wijk Het Scheepvaartkwartier. Een wijk bekend door zijn bijna 100 rijksmonumenten en als een van de rijkste wijken van Nederland. In enkele stappen van je thuis vind je top restaurants en musea, kan je borrelen in de prachtige historische Veerhaven of ontspannen met vrienden in het Park. Ook de andere Rotterdamse parels liggen aan je voeten. Of het nu gaat om de Markthal, Museumkwartier, Rotterdam Centraal of de Wilhelminapier. Alle hotspots zijn dichtbij en ook makkelijk met het OV en Watertaxi te bereiken.

Je vind de Appartement aan de Van_Vollenhovenstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Van_Vollenhovenstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Vollenhovenstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Vollenhovenstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Van Vollenhovenstraat in Rotterdam

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Vollenhovenstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren