Van_Zeggelenlaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Van_Zeggelenlaan DenHaag NederlandAan een doorgaande weg in het Laakkwartier gelegen recent gerenoveerd appartement op de eerste verdieping van 63 m². De woning heeft een comfortabele indeling met 3 slaapkamers, een aparte keuken en twee balkons.

Je vind de Appartement aan de Van_Zeggelenlaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Van_Zeggelenlaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Van Zeggelenlaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Van Zeggelenlaan in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Van Zeggelenlaan in Den Haag

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 63

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Van_Zeggelenlaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren