Vanekerstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Vanekerstraat Enschede NederlandAppartement met eigen keuken, toilet en slaapkamer. Het heeft ook een mooi balkon. Het is gelegen op de 7e verdieping van een rustig gebouw in een zeer mooie buurt. Het is inclusief wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Vanekerstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Vanekerstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Vanekerstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Vanekerstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Vanekerstraat in Rotterdam

Prijs – 960.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 53

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vanekerstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren