Vätternkade, Amsterdam in Amsterdam via Huurflits

Vätternkade, AmsterdamIn dit nette appartement zijn 2 volledig ingerichte kamers beschikbaar voor 2 personen. De kamers zijn 10m2 en de prijzen zijn:620 inclusief en 620 inclusief alles met een fullservice co-living concept. Borg 1000 (kan in 2 keer worden betaald) die u bij vertrek volledig terugkrijgt. Geen commissiekosten of extra kosten.De kamer is voorzien van een nette vloer, nette wanden, een groot raam met veel lichtinval, verwarming met thermostaatkraan om de verwarming in eigen kamer te regelen, gordijnen / zonwering en is geheel gemeubileerd met nieuwe meubilering. De inrichting bestaat uit: 2 persoons boxspringbed, lakens, dekens, kussens, bedlamp, bureau, bureaustoel, bureaulamp, grote gesloten, gesloten hangers, 2 handdoeken.De gemeenschappelijke woonkamer met open keuken is volledig ingericht en de keuken is van alle gemakken voorzien. De keuken is voorzien van: vaatwasser, oven, koelkast, kookplaat en afzuigkap. Alle potten, pannen, borden, glazen, koffiezetapparaat, waterkoker etc etc zijn aanwezig. Een grote tafel met 6 stoelen zodat je er lekker kunt zitten en eten. Een grote bank en tv voor in de woonkamer.Locatie: ligt centraal in stadsdeel Nieuw West van Amsterdam. Het is een fijne en rustige buurt met voornamelijk gezinnen. U loopt in 2 minuten naar winkels zoals Aldi en u loopt in 5 minuten naar winkelcentrum Osdorpplein met een grote diversiteit aan winkels zoals Albert Heijn XL, Dirk van der Broek, Etos, TK Maxx etc .. De tram 17 en tram 1 is vlakbij om het stadscentrum in ongeveer 20 minuten te bereiken! Als je met de fiets wilt gaan is dat afhankelijk van waar je binnen een half uur in het centrum moet zijn.

Je vind de Kamer aan de Vätternkade, Amsterdam  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Vätternkade, Amsterdam en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Vätternkade in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Vätternkade in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Vätternkade in Amsterdam

Prijs – 620.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vätternkade, Amsterdam

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren